Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Design & Innovation Award voor ST5 van Stromer

Succes voor Stromer: het Zwitserse merk heeft met zijn ST5 een de Design & Innovation Award 2020 gewonnen. De ST5 is Stromers speed pedelec.

De Design & Innovation Award is zowel een kwaliteitszegel als een maatstaf voor de beste producten in de fietsindustrie. De jury bestaat uit journalisten, professionele testrijders en industrie-experts die zelf producttesten uitvoeren om een gefundeerde beoordeling te kunnen maken.

In haar verdict over de ST5 schreef de jury onder andere dit: “De fiets ziet er erg verfijnd uit en kabels en licht zijn op elegante wijze geïntegreerd. Zelfs aan topsnelheid reageert de bike soepel en loopt hij stil. De kracht van de Stromer achternaafmotor is overweldigend. Zelfs bergop vormt een snelheid van 45 kilometer per uur zelden een probleem.” Een andere passage uit het juryrapport: “De combinatie van esthetiek, rijplezier en integratie van de Stromer ST5 kent zijn gelijke niet en heeft de jury anoniem weten te overtuigen.”

Bereik tot 180 kilometer

Dankzij de 983 wattuur accu beschikt de ST5 over een bereik van tot 180 kilometer. Stromer heeft gekozen voor toepassing van high-end componenten. Deze zijn zo veel als mogelijk geïntegreerd in het framedesign. De ST5 heeft een achterwielmotor met een motorvermogen van 850 watt. De Stromer Suspension Kit en de bagagedrager kunnen vooraf gemonteerd worden, maar zijn ook achteraf bestelbaar.

Gerelateerde artikels