Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor 30.000 dollar met Armstrong op fietsreis naar Mallorca

Heb je ergens een goedgevulde spaarvarken staan en weet je nog niet waarvoor je dat stuk gaat slaan? Denk dan eens aan een toer met Lance Armstrong op Mallorca. Kosten van een ticket: een slordige 30.000 dollar (ruim 33.000 euro).

Zoals bij velen wellicht bekend is, heeft Lance Armstrong een eigen podcast, getiteld TheMove. Daarin bespreekt hij met name wielernieuws, niet zelden samen met (bekende) gasten. Om de podcast nog wat bekender te maken, komt de Texaan met een rondtoer over het Spaanse eiland Mallorca. De naam van dit wielerevent is The Move Mallorca 2020. Deelnametickets worden nu aangeboden via het reisplatform Out There.

Bij The Move Mallorca 2020 gaat het om een fietsreis van vijf dagen en zes nachten (in september). Lance Armstrong is er zelf bij en hij neemt ook zijn voormalige teammakker George Hincapie mee. De routes gaan volgens de website naar de meest iconische punten van het eiland. Onder meer het eten, de accommodatie en de fietsen zijn inbegrepen in de stevige kostprijs.

Slechts twaalf plaatsen

Heb je interesse? Dan zul je er razendsnel bij moeten zijn. Er zijn slechts twaalf plaatsen beschikbaar. Daarmee krijgt The Move Mallorca 2020 in ieder geval een persoonlijk tintje. Meer informatie en contactmogelijkheden vind je bij Out There.

Gerelateerde artikels