Actua

De nieuwe Canyon Aeroad is er, nu ook officieel

Dankzij de escapades van Mathieu van der Poel in de afgelopen Binckbank Tour was het niet langer een goed bewaard geheim, die nieuwe Canyon Aeroad. En ook wij hadden tijdens onze testrit moeite om deze aerobak verborgen te houden. Maar de Duitse fabrikant lanceert ‘m nu ook officieel.

Kom alles te weten over bikefitting

Wil je meer te weten komen over het fenomeen bikefitting? Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Bike Experience in Wuustwezel houdt van 5 tot 7 november een nieuwe bikefitopleiding (level 1).

VIDEO D’Ardennen, aflevering 7: Côte de la Roche-aux-Faucons

Herinner je je onze avonturen op de kasseien en de Vlaamse hellingen met Peter Van Petegem? In deze nieuwe videoreeks, D’Ardennen, verkennen we met ex-profrenners Maarten Tjallingii en Karsten Kroon tien hellingen uit Luik-Bastenaken-Luik, de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl. In deze aflevering is het de beurt aan Côte de la Roche-aux-Faucons.

Silca zet zich in tegen borstkanker

Oktober staat traditioneel in het teken van borstkanker. Bij Silca, fabrikant van fietsaccessoires en -benodigdheden, gebruiken ze deze maand om in actie te komen. Bij elke verkochte Nastro Cuscino Hot Pink & Black maakt Silca 5 euro over naar de Susan G. Komen stichting.

VIDEO D’Ardennen, aflevering 6: Côte de la Redoute

Herinner je je onze avonturen op de kasseien en de Vlaamse hellingen met Peter Van Petegem? In deze nieuwe videoreeks, D’Ardennen, verkennen we met ex-profrenners Maarten Tjallingii en Karsten Kroon tien hellingen uit Luik-Bastenaken-Luik, Amstel Gold Race en de Waalse Pijl. Ditmaal rijden we op tegen de Côte de la Redoute.

Nieuwe Chisel van Specialized: lichter en veelzijdiger

Nieuws van Specialized: de Amerikanen hebben hun populaire Chisel in een vernieuwd jasje gestoken. De aluminium mountainbike weegt een fractie minder. Tevens is een speciale lastechniek toegepast die diverse voordelen biedt.

KopWerk: de nieuwste Grinta! Store in Zeeland

KopWerk in het Nederlandse Sas van Gent is de nieuwste Grinta! Store. In deze studio draait het mate name om wielersport. De zaak blinkt uit in het leveren van maatwerk.

VIDEO D’Ardennen, aflevering 5: Côte de Saint-Nicolas

Herinner je je onze avonturen op de kasseien en de Vlaamse hellingen met Peter Van Petegem? In deze nieuwe videoreeks, D’Ardennen, verkennen we met ex-profrenners Maarten Tjallingii en Karsten Kroon tien hellingen uit Luik-Bastenaken-Luik, Amstel Gold Race en Waalse Pijl. Voor de vijfde aflevering zijn we neergestreken op de Côte de Saint-Nicolas.

Neem deel aan de ‘corona-proof’ Kwaremont Sluitingsprijs Challenge

Dit weekend stond eigenlijk de Kwaremont Sluitingsprijs op de agenda. Het coronavirus heeft daar een stokje voor gestoken. De initiatiefnemers hebben met de Kwaremont Sluitingsprijs Challenge een mooi alternatief gevonden. Je maakt bij deelname kans op diverse prijzen.