Deel dit artikel:

KopWerk: de nieuwste Grinta! Store in Zeeland

KopWerk in het Nederlandse Sas van Gent is de nieuwste Grinta! Store. In deze studio draait het mate name om wielersport. De zaak blinkt uit in het leveren van maatwerk.

KopWerk is gevestigd in Sas van Gent, dicht bij de grens tussen België en Nederland. Zeeland is het speelterrein van heel veel wielersportliefhebbers uit beide landen. De klantenkring van de speciaalzaak bestaat logischerwijs ook uit Nederlandse en Vlaamse klanten.

KopWerk is de zaak van Wout Neyt. Hij is mecanicien, bikefitter en customizer ineen en ontvangt zijn klanten in een studio die wielersport ademt. Hier vind je onder meer racefietsen, mountainbikes, tijdritfietsen, gravelbikes en pistefietsen.

Aan keuze geen gebrek want in KopWerk vind je het vrijwel complete gamma van een pak topmerken: BMC, Cannondale, 3T bikes, TITICI, Rapha, Festka, JGuillem, Enve, Orbea en Cinelli. Heb je een nieuwe fiets gevonden, dan zet Wout je goed op de fiets. Hij bouwt en verbetert de fiets op jouw maat.

Gegevens KopWerk

  • Adres en postcode: Keizer Karelplein 8, 4551 CJ Sas van Gent (Nederland)
  • De studio is geopend van dinsdag tot en met vrijdag (13.00 – 17.30 uur) en op zaterdag (12.30 – 17.00 uur)
  • Ook buiten deze openingstijden ben je welkom. Bel op 0031 (0)6 52410258 of mail naar wout@kopwerk.eu voor een afspraak. Een bikefitconsult is alleen op afspraak
  • Ga naar de website

Gerelateerde artikels