Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Neem deel aan de ‘corona-proof’ Kwaremont Sluitingsprijs Challenge

Dit weekend stond eigenlijk de Kwaremont Sluitingsprijs op de agenda. Het coronavirus heeft daar een stokje voor gestoken. De initiatiefnemers hebben met de Kwaremont Sluitingsprijs Challenge een mooi alternatief gevonden. Je maakt bij deelname kans op diverse prijzen.

Normaliter had de Proximus Cycling Challenge dit weekend haar wielerjaar afgesloten met de Kwaremont Sluitingsprijs op de site van Brouwerij De Brabandere in Bavikhove. Daar zou na de fietstocht het wereldkampioenschap wielrennen op een groot scherm worden uitgezonden. De huidige situatie laat een dergelijke jaarafsluiting echter niet toe. De organisatie heeft wel een fraai alternatief gevonden, de Kwaremont Sluitingsprijs Challenge.

Via het Keep Moving-platform biedt ze de mogelijkheid om één van de afstanden van de Kwaremont Sluitingsprijs virtueel af te leggen. Om voor wat variatie te zorgen, biedt de organisatie een aantal gpx-files van mooie routes verspreid over het land. Gemene deler is dat er langs alle gepresenteerde routes een Kwaremont Koerse Kaffee is te vinden.

Degenen die de challenge voltooien, ontvangen van de organisatie een digitale medaille. Die kunnen zij posten op social media. Daarnaast maken deelnemers kans op heel wat prijzen, van een brouwerijbezoek voor tien personen tot aan een fles Kwaremont van 6 liter en geschenkverpakkingen van Kwaremont.

Zo neem je deel

  • Registreer je op het gratis platform Keep Moving
  • Koppel je favoriete sportapp of wearable
  • Kies je afstand: 33, 66, 99 of 132 kilometer
  • Fiets tot donderdag 1 oktober je gekozen aantal kilometers
  • Win je medaille en maak kans op prijzen

Gerelateerde artikels