Actua

Eddy Merckx Cycles houdt uitverkoop

Na de overname van het fietsmerk Eddy Merckx door Race Productions (Ridley), zal Eddy Merckx Cycles, de vorige eigenaar, op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus een uitverkoop houden van alle showroommodellen en testfietsen 2017.

Grinta!’s Gravel & Grill op 15 augustus

Fietsen op grindwegen en achteraf barbecueën, en dat op een feestdag: wat wil je nog meer? Op 15 augustus staat Grinta!’s Gravel & Grill op het programma. Schrijf je nu in!

Dubbel pech voor amateurrenner

Je hebt van die dagen die je het liefst zo snel mogelijk wil vergeten. Wielrenner Sam Rosenholtz kan erover meepraten. Hij dacht na een sprint in de Gran Prix van Beverly te grijpen de zege te grijpen en gooide zijn armen joviaal in de lucht, maar werd nog net voor de kalklijn voorbijgesneld. En daar bleef het niet bij…

Vallende Froome en Bardet thuis aan de wand?

Er zijn genoeg wielerliefhebbers die thuis een foto van renners in een prachtig berglandschap of een portret van oud-kampioenen uit vervlogen tijden aan de wand hangen. Maar een foto van wielrenners in een valpartij?

Mountainbiker doet alsof hij verstrikt raakt in bewust gespannen prikkeldraad

Een Canadese mountainbiker heeft het erg bont gemaakt. De man (37) deed op een crowdfundplatform voorkomen alsof hij verstrikt was geraakt in prikkeldraad dat bewust op zijn pad zou zijn gespannen. Hij riep mensen op geld te doneren om rekeningen van medici te betalen en een nieuwe fiets te kopen. In werkelijkheid bleek zijn verhaal een grote leugen.

Hoogte- en dieptepunten uit drie weken Tour

De Ronde van Frankrijk mag dan al weer een paar dagen achter de rug zijn, voor de mensen die in een zwart gat zijn gevallen zijn er altijd nog de aftermovies. We zetten er een paar op een rij. Smakelijk voer voor de hongerige Tourfanaat.

Eigenaar Aston Martin in de race voor Rapha

Rapha staat in de etalage. De fabrikant van high-end kleding uit Groot-Brittannië zou in handen kunnen vallen van een belangrijke aandeelhouder van het luxe automerk Aston Martin. Het gaat om het Italiaanse Investindustrial. Volgens Britse media zou er meer dan 220 miljoen euro gemoeid zijn met een eventuele overname.

Bianchi gaat met Ferrari in zee

Fietsfabrikant Bianchi heeft met autobouwer Ferrari een contract afgesloten voor de uitbouw van een exclusieve fietsenlijn die onder de naam ‘Scuderia Ferrari’ op de markt zal komen.