Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tijdslots maken doorgang Tilff-Bastogne-Tilff mogelijk

Door veel events wordt in deze coronatijd een streep getrokken. De organisatie van Tilff-Bastogne-Tilff heeft echter toch een mogelijkheid gevonden om de editie van dit jaar op de kalender te houden. Op zondag 23 mei vindt de toertocht plaats.

Tilff-Bastogne-Tilff is één van de klassiekers op de agenda van de Proximus Cycling Challenge. De tocht is dit jaar toe aan de vijftigste editie. De organisatie heeft dan ook alles in het werk gesteld om groen licht te krijgen voor het evenement. Op zondag 23 mei is Tilff thuisbasis voor het eerste event van de Proximus Cycling Challenge waarop er opnieuw deelnemers welkom zijn.

Tijdslots en deelnemerslimiet

Om ieders veiligheid te garanderen, werkt de organisatie met tijdslots waarbinnen deelnemers vrij kunnen starten. Er zal slechts een beperkt aantal wielerliefhebbers kunnen meefietsen. Wie de uitdagende tocht over onder meer de Côte de Chambralles en La Redoute wil afvinken, doet er daarom goed aan zich snel in te schrijven. Er zijn drie afstanden: 90, 125 en 168 kilometer.

Als je je vóór dinsdag 11 mei inschrijft, dan krijg je je kaderplaatje, rugnummer en parcourssticker per post thuis toegestuurd. Schrijf je je in vanaf dinsdag 11 mei, dan krijg je een e-ticket via e-mail waarmee je jouw kaderplaatje, rugnummer en parcourssticker kan ophalen aan de start. Vanwege de coronabeperkingen is het niet mogelijk om ter plaatse in te schrijven. De online inschrijvingen sluiten een dag op voorhand of eerder, in het geval alle vrije plaatsen voortijdig zijn volzet.

Gerelateerde artikels