Deel dit artikel:

Testvloot Shimano Experience Center breidt uit met Wilier

Het Shimano Experience Center in het Nederlandse Valkenburg biedt volop fietstestmogelijkheden. De testvloot bestaat vanaf heden ook uit modellen van het Italiaanse Wilier.

Bij het testen van fietsen biedt het Shimano Experience Center een complete ervaring. Je krijgt fietsadvies, maataanpassing en technische uitleg, zodat je de fiets vervolgens goed aan de tand kunt voelen. De testrit beperkt zich niet tot een rondje over de parkeerplaats; je mag er de hele dag op uit in het Limburgse landschap in het meest zuidelijke puntje van Nederland. Het Shimano Experience Center heeft meerdere fietsroutes die starten en eindigen bij Shimano’s locatie aan de voet van de Cauberg.

Met mooie beklimmingen en afdalingen om racefietsen, gravelbikes of (e-)mountainbikes te testen, is het Shimano Experience Center een perfecte locatie voor potentiële fietskopers. Er is in totaal keuze uit meer dan 120 testfietsen. Tot voor kort stonden er modellen van enkel Orbea en Canyon op testfietsers te wachten. Vanaf nu staan er ook modellen van Wilier in meerdere maten klaar. Het gaat specifiek om de Filante SLR en de Wilier 0 SL.

Elke dag geopend

Kijk voor meer informatie op test.shimano-ec.com, ook om direct een testfiets te reserveren. Het Shimano Experience Center is alle dagen van de week geopend van 09.00 tot 18.00 uur (vanaf 1 november 09.30 tot 17.00 uur).