Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomerkleding van Canyon

Voor de fans biedt Canyon niet alleen fietsen in alle segmenten, maar ook bijpassende kledij. In Shot, de modebijlage van Grinta!, stellen we de nieuwste outfits van de Duitsers voor.

Amélie kiest voor het WMN Classic truitje (59,95 euro). Dit shirt heeft zoals de naam doet vermoeden een klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in zes kleuren. Met reflecterende logo’s en details op de borst, achterzakken en mouwen. De bijhorende WMN Classic Bibshorts (89,95 euro) zijn net als het shirt ideaal voor temperaturen tussen 15 en 30 graden. De pasvorm is specifiek gericht op vrouwen met een standaard snit. Het Interface-zeem is gericht op comfort en beweeglijkheid.

Lorenzo is voorzien van kledij uit Canyons Signature Pro reeks. Het jersey (119,95) en de bibshorts (189,95 euro) zijn gemaakt voor snelheid. Het shirt met aeromouwen is gemaakt van Microsystem Airplus stof. Die reguleert Lorenzo’s temperatuur zodat hij zijn inspanningen kan optimaliseren. Het Urraki-zeem in zijn bibshort is getest en geliefd in de WorldTour. Voor extra comfort is de bibshort grotendeels naadloos opgebouwd.

Gerelateerde artikels