Deel dit artikel:

Maurtens 1/52 Collection: alle essentials voor één trainingsweek

Train je deze periode flink door? Dan is en blijft sportvoeding onmisbaar. Maurten maakt het sporters gemakkelijker met de 1/52 Collection. Deze bestaat alle essentials die je doorgaans nodig hebt voor een volle trainingsweek.

Tijdens het sporten is de inname van voldoende koolhydraten belangrijk om vooruitgang te kunnen boeken. Sportvoeding bevordert de kwaliteit van de training en uiteindelijk de prestaties. Daarbij dragen de juiste producten bij aan een snel en goed herstel na een trainingssessie. Maurten wil met haar 1/52 Collection aan dat alles een bijdrage leveren.

Complete bundel

De 1/52 Collection bevat onder meer de Drink Mix 320. Deze gebruikt de Hydrogel Technologie en levert 80 gram koolhydraten. Daarmee is deze mix bedoeld voor hoogintensieve sessies met een hoog energieverbruik. Drink Mix 160 is eveneens gebaseerd op de Hydrogel Technologie en geeft 40 gram koolhydraten af, waarmee deze eerder geschikt is voor langere trainingen op een lagere intensiteit.

De Solid 225 is een licht verteerbare reep op basis van haver en rijst, met weinig vezels, en is daarmee een bron van koolhydraten voor gebruik kort voor of na de training. De reep kan ook worden gebruikt tijdens langdurige sessies op een lagere intensiteit. De Gel 100 is een gemakkelijk te pakken energiebron met 25 gram koolhydraten. Ook hier is de Hydrogel Technology leidend.

Gerelateerde artikels