Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jurgen Vandewalle Classic: twee sportieve dagen

De werkweek mag dan net weer begonnen zijn, het is nu al uitkijken geblazen naar het volgende weekend. Zaterdag en zondag (5 en 6 augustus) wordt de Jurgen Vandewalle Classic gehouden.

Er wordt gestart en gefinisht in Ichtegem, midden in West-Vlaams wielergebied. De mensen van WTC Blijf Jong – Ichtegem hebben in hun achtertuin enkele fraaie parcoursen uitgetekend voor VTT’ers en wielertoeristen. De wegrenners kiezen tussen afstanden van 60, 90, 125 en 155 kilometer. De mensen die de voorkeur geven aan onverhard terrein krijgen routes van 65, 55, 45 en 35 kilometer gepresenteerd.

De inschrijving en start vinden plaats in Sportcentrum Keibergstraat in Ichtegem. De vroege vogels kunnen er vanaf 7.00 uur terecht. Afhankelijk van de categorie en afstand die je kiest moet je voor een bepaalde tijd gestart zijn. Op deze website is daar mee over te vinden.

LM-Classics
De Jurgen Vandewalle Classic is onderdeel van de LM-Classics. Wie dit jaar drie van de acht LM-Classics rijdt en zijn afgestempelde deelnemingskaart tijdig instuurt maakt kans op enkele prijzen, waaronder een Ridley Fenix en wielerstage met Kortweg Cycling Travel in Spanje. Daarnaast ontvangen al deze laureaten naar keuze een gratis LM-wielertrui of LM-fietsbroek of de bijpassende LM-wielersokken en handschoenen.