Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Britse automobiliste krijgt het aan de stok met fietsende celebrity

Bekendheid filmt dolle automobiliste vanaf de fiets.

De Britten zijn in de ban van een incident met de bekende presentator Jeremy Vine. De televisie- en radiopersoonlijkheid kreeg het tijdens een fietstocht aan de stok met een jongedame, die het niet kon hebben dat Vine in het midden van de straat reed. Alle stoppen sloegen door bij de 22-jarige. Vine legde het complete voorval vast vanaf de fiets.

Het incident dateert van vorig jaar zomer. De bekende presentator fietste destijds naar zijn werk. In een smalle Londense straat, met auto’s aan beide kanten van de weg, kreeg Vine te maken met de agressieve dame, die met haar auto achter Vine reed. Ze claxonneerde, stapte uit, liet enkele stevige woorden over de tong rollen en schuwde volgens Vine ook duw- en trekwerk niet. Wat later maakte ze met haar hand een pistoolgebaar.

Afgelopen maand kreeg de 22-jarige alleenstaande moeder te horen dat er een gevangenisstraf boven het hoofd hangt. Dit vanwege verbaal geweld, roekeloos rijgedrag en het besturen van een auto waarmee ze niet de weg op had gemogen. De dame bleek al eerder in de fout te zijn gegaan en had nog een voorwaardelijke straf openstaan. Met een jas over haar hoofd getrokken, verliet ze destijds de rechtbank.

Nu blijkt dat ze in beroep gaat tegen haar straf. Ze kan zich niet vinden in een gevangenisstraf. Het zint de 22-jarige totaal niet dat Vine haar een stuk is gevolgd om haar en de wagen te filmen. Daarmee is ze volgens eigen zeggen uit de tent gelokt.

Gerelateerde artikels