Deel dit artikel:

MNSTRY: Sportvoeding anders ontworpen

[advertorial] MNSTRY heeft sportvoeding opnieuw gedefinieerd met een focus op puurheid en prestatie. Gedreven door de kracht van de natuur zijn MNSTRY-producten vrij van kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen en veelvoorkomende allergenen.

Dit merk richt zich uitsluitend op wat atleten nodig hebben om optimaal te presteren, met behulp van hoogwaardige ingrediënten die de prestaties verbeteren zonder de gezondheid in gevaar te brengen. Het is geen verrassing dat topsporters, waaronder Red Bull – BORA – hansgrohe, IRONMAN-wereldkampioen Laura Philipp en Tudor Pro Cycling, vertrouwen op MNSTRY om successen na te jagen.

Ontgrendel uw piekprestaties op natuurlijke wijze

Voor topsporters is voeding niet alleen brandstof, het is een levensstijl. De producten van MNSTRY zijn ontworpen om het risico op spijsverteringsproblemen te minimaliseren door ingrediënten zoals lactose, gluten en soja te vermijden. Deze aanpak is met name belangrijk voor atleten wiens lichaam onder intense fysieke stress staat, omdat deze toevoegingen kunnen leiden tot prestatiebelemmerende maagproblemen.

Ontworpen voor veeleisende atleten

Veel atleten herkennen de ervaring van een onrustige maag tijdens een training of wedstrijd, of de overweldigende smaak van bepaalde sportvoedingsproducten. De productontwikkelaar van MNSTRY, Robert Gorgos, kwam deze uitdagingen zelf tegen tijdens zijn carrière. Gefrustreerd door het ongemak en de slechte smaak van bestaande opties, probeerde Robert producten te creëren die zacht voor de maag en aangenaam om te consumeren zouden zijn. Deze toewijding aan atleetvriendelijke voeding leidde tot de creatie van MNSTRY’s dranken, gels en repen, die zijn samengesteld om intensieve trainingen en wedstrijden te ondersteunen.

In de plaats van te vertrouwen op onnodige toevoegingen, bevat MNSTRY alleen essentiële ingrediënten. Hoogwaardige natuurlijke mineralen, antioxidanten en echte fruitextracten leveren de voedingsstoffen die nodig zijn om topprestaties te leveren. Door gebruik te maken van zijn eigen ervaring en de nieuwste kennis op het vlak van voedingswetenschap, heeft Robert MNSTRY’s producten ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van atleten.

Topsporters als Laura Philipp of Primoz Roglic vertrouwen op MNSTRY om hun reis te ondersteunen, en het Tudor Pro Cycling-team en Red Bull – BORA – hansgrohe gebruiken MNSTRY om op de top van hun kunnen te blijven. Deze atleten vertrouwen MNSTRY om een ​​reden: de holistische, natuurgedreven benadering van deze sportvoeding biedt een schone en effectieve oplossing die aansluit bij hun gezondheidsbewuste waarden.

Ervaar het verschil zelf

MNSTRY is ontworpen voor degenen die geloven in het respecteren van hun lichaam en het op natuurlijke wijze nastreven van succes. Sluit je aan bij dit peloton van topsporters en voed je reis met de kracht van de natuur. Om de unieke smaak en kracht van MNSTRY zelf te ervaren, ga je naar mnstry.com en krijg je 50% korting op onderstaande Tasting Box (tot 31/10/2024) met de code GRINTA50.