Deel dit artikel:

3T ondersteunt Oekraïense volk met custom gravelbike

De verschrikkelijke situatie in Oekraïne laat ook de tweewielerbranche niet onberoerd. 3T heeft in raptempo een customversie van de Exploro RaceMax ontwikkeld. De opbrengsten uit de verkopen van deze gravelbike komen ten goede aan het Oekraïense volk

De custom Exploro RaceMax Ukraine is er in geel en blauw, de kleuren van de Oekraïense vlag. Op de bovenbuis staat de slogan: Слава Україні! Героям слава! (Glorie aan Oekraïne! Glorie aan de helden!). Op die manier wil 3T de bevolking van Oekraine een hart onder de riem steken.

De snel ontworpen gravelbikes zijn er in een gelimiteerde oplage. Ze zijn opgebouwd met Campagnolo-groepen en carbon wielen en worden afgewerkt met een unieke set banden in de kleuren van de Oekraïense vlag. Deze banden worden gedoneerd door Vittoria.

De Exploro RaceMax Ukraine gravelbike wordt aangeboden voor 7.500 euro. 3T doneert de fietsen. Dat wil zeggen dat 100 procent van de opbrengsten wordt geschonken aan het goede doel. Het geld gaat naar de lokale, Italiaanse afdeling van het Internationale Rode Kruis. Die organisatie gebruikt het geld voor het in nood verkerende volk in Oekraïne.

3T stelt dat het geen gemakkelijke klus was om een custom versie van de Exploro RaceMax te maken, gelet op de beperkte beschikbaarheid van fietsen op dit moment. Het merk wilde echter toch iets doen. Gravelaars met interesse in een Exploro RaceMax Ukraine nemen rechtstreeks contact op met 3T. Dat kan bijvoorbeeld via info@3T.bike. Fietsen die nu worden besteld, worden binnen zes weken verzonden.

Ook Rouvy spant zich in
Als je niet het geld hebt om een mooie nieuwe gravelbike te kopen om Oekraïne te steunen maar toch iets wil doen, kun je er ook voor kiezen om indoor te rijden met je huidige fiets. Rouvy laat je virtueel door de straten van Kiev rijden in de omgeving #RideforUkraine. Ook op die manier wordt geld ingezameld voor humanitaire hulp in Oekraïne. Elke fietser die de fondsenwervende route rijdt, genereert een donatie aan UNICEF.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE