Deel dit artikel:

100% Getest: Trisport Pharma Hydra Max Tropical

Sportvoeding is een hot topic. Er is de afgelopen jaren heel veel veranderd in de gedachtegang van fietsers en de tijd van frangipane en peperkoek ligt achter ons. Iedereen wil het beste uit zichzelf halen en daar hoort goede sportvoeding nu eenmaal bij. We gingen afgelopen maand aan de slag met de Hydra Max van Triport Pharma. 

Trisport Pharma is bij menig wielrenner wel al bekend. Bij de gewone wielertoerist zal dit merk niet meteen een belletje doen rinkelen omdat Trisport Pharma niet in elke winkel verkrijgbaar is. Het Belgische merk timmert geleidelijk aan de weg omhoog en heeft heel wat te bieden voor sporters. Het merk heeft een uitgebreid gamma producten. Van sportdrank, anti-oxidanten en multi-vitaminen tot ijzer en magnesium. Elk supplement en product is ontwikkeld vanuit wetenschappelijk oogpunt en getest door topsporters. Smaakversterkers of kleurstoffen zal je in de producten niet aantreffen.

Hydra Max

Trisport Pharma Hydra Max is een dorstlesser die vlot verteerbaar is en zacht van smaak. Deze drank is ideaal om te gebruiken tijdens lange trainingstochten en bij veel vochtverlies. De Hydra Max bevat 60 tot 80 g koolhydraten per liter en bevat ook voldoende elektrolyten om het vochtverlies op te vangen. Een mix van fructose, dextrose, maltodextrine zorgt ervoor dat je elke inspanning aankan. Deze dorstlesser heeft een lichte tropicalsmaak. Is dat niet meteen je ding, dan kan je maar beter voor de Lemon Pineapple gaan. Tijdens lange ritten was de Hydra Max ideaal, want ons vochtverlies werd goed aangevuld en van een suikerdip was er allerminst sprake. Het poeder lost goed, ligt zeker niet op de maag en plakt niet in de mond.

De Hydra Max is verkrijgbaar in potten van 1 kg voor 29 euro. Een mooie prijs voor een zeer kwalitatief product. Ga je op fietsreis dan kan je ook opteren voor de unidose in aparte zakjes van 34,5 g (zie foto). Die zijn verkrijgbaar per 12 en kosten 22,50 euro.

Prijs: 29 euro voor 1 kg

Meer info op de website van Trisport Pharma >>

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE