Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zo traceer je je gestolen fiets

Met de Trackr ben je dieven hopelijk te slim af.

Fietsen zijn helaas maar al te vaak een geliefd doelwit van dieven. Gelukkig zijn er dankzij de technologische vooruitgang steeds meer mogelijkheden om het dieven lastig te maken. Fietssloten zijn nog immer onmisbaar, maar met een apparaatje als Trackr wordt het wel mogelijk om de fiets na diefstal te volgen en de dader op te sporen.

Trackr is een heel klein systeem. En het kost slechts een handvol minuten om hem te installeren. Je koppelt Trackr aan je smartphone en downloadt een bijbehorende applicatie. Die is gratis. Als je dat hebt gedaan, bevestig je het kastje op de fiets. Uiteraard wel op een onzichtbare plaats, bijvoorbeeld onder het zadel. Met de applicatie op je smartphone kun je de fiets altijd lokaliseren met de functie ‘find device’. Je krijgt heel snel de coördinaten van de locatie doorgestuurd.

Trackr is ook te gebruiken voor andere objecten die je wilt beveiligen. Voor het geld hoef je het niet te laten, want omgerekend kost het apparaatje zo’n 29 euro. Je kunt hem op enkele plaatsen op het web aankopen.

Gerelateerde artikels