Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Yuzzu Gravel Series telt af naar kick-off in Ardennen

Gravel is booming. Ook Golazo en online verzekeraar Yuzzu hebben dat opgemerkt. Zij hebben samen de Yuzzu Gravel Series gelanceerd. Deze reeks bestaat uit vier evenementen in vier verschillende regio’s. Grit!, het nieuwe gravelmerk van Grinta!, wordt mediapartner van de Yuzzu Gravel Series.

Bij de Yuzzu Gravel Series gaat het niet om duizelingwekkende snelheden en wattages, maar om avontuur en plezier. Tijdens vier evenementen kun je als deelnemer genieten van vier verschillende regio’s. De eerste van het stel is de Houffa Gravel – Houffalize (29 en 30 mei). Daarna volgen nog drie events: Gravel 19 – Vlaamse Rand (datum nog onbekend), Grit! Gravel Fest – Baal (31 juli en 1 augustus) en Nationaal Park Gravel – Maasmechelen (datum nog onbekend).

Voor iedereen

De eerste van de reeks, de Houffa Gravel – Houffalize, vindt plaats in de Ardennen. Er zijn drie verschillende afstanden: 45, 75 en 95 kilometer. Het vertrek is bij alle drie in Houffalize. De uitgepijlde parcoursen zijn voor iedereen geschikt, zowel beginners als gevorderden. Het is vanwege het coronavirus enkel mogelijk om vooraf in te schrijven.