Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Word jij vrijwilliger bij het WK wielrennen in Vlaanderen?

Over acht maanden vinden de wereldkampioenschappen wielrennen plaats in Vlaanderen (18 tot en met 26 september). Het internationale wielerfeest kan alleen maar een succes worden als vele mensen hun handen uit de mouwen steken. De organisatie is daarom begonnen met de werving van vrijwilligers.

Gedurende de wereldkampioenschappen zijn dagelijks meer dan tweeduizend mensen nodig om de honderdste verjaardag van het evenement te doen slagen. Iedereen met een hart voor de koers, jong én oud, is welkom om te helpen. Het vrijwilligerswerk is een mooie kans om zo’n groot sportevenement vanaf de eerste rij mee te maken. Voor studenten kan het ook een bijzondere eerste werkervaring zijn.

Uiteenlopende functies

De organisatie is op zoek naar onder meer chauffeurs, stewards, seingevers, administratieve en logistieke medewerkers en mensen die kunnen helpen bij het onthaal. Enthousiasme en engagement voor het vrijwilligerswerk zijn de belangrijkste kenmerken waaraan een kandidaat-vrijwilliger moet voldoen Zie je het wel zitten om een handje mee te helpen? Dan kun je je registreren via de website. Daar is ook nog bijkomende informatie te vinden.

Gerelateerde artikels