Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

WIN een VIP-deelname aan de Eddy Merckx Classic in SalzburgerLand!

Op zondag 9 september wordt vanuit Fuschl am See de Eddy Merckx Classic gereden en dankzij Grinta!, Eddy Merckx en de toeristische dienst van SalzburgerLand kunnen twee Grinta!-lezers aan het evenement deelnemen.

Er is keuze uit ritten van 63, 106 en 169 kilometer, maar de twee VIP-pakketten die we in de aanbieden hebben bevatten veel meer. Zo stelt Belgian Cycling Factory de winnaars twee nagelnieuwe Eddy Merckx racefietsen ter beschikking en de toeristische dienst van SalzburgerLand legt je drie nachten te slapen in het uitmuntende viersterrenhotel Gmachl. Uiteraard neem je deel aan de Eddy Merckx Classic én staat een unieke meet and greet met Eddy Merckx gepland. Ook het vervoer is geregeld: op vrijdag reis je eerst met de trein naar Keulen waar je in de namiddag het vliegtuig naar Salzburg neemt, op maandag maak je met vliegtuig en trein de terugreis.

Heel veel vragen we hiervoor niet in return, het enige wat je moet doen is grinta tonen en het evenement voor ons verslaan zodat we jullie deelnemersverslag op www.grinta.be kunnen publiceren (met hulp van een Grinta!-redacteur).

Ben jij de geknipte persoon? Stuur dan als de bliksem een mail naar bart@grinta.be waarin je aangeeft waarom jij de ideale Grinta!-vertegenwoordiger op de Eddy Merckx Classic in SalzburgerLand bent. Haast en spoed is in dit geval extreem goed want we sluiten de wedstrijd op 15 augustus af. Veel succes!

Alle info over de Eddy Merckx Classic vind je hier.

Voor wat sfeerbeelden over fietsen in SalzburgerLand kan je hier terecht.

Hoe het er vorig jaar aan toe ging, zie je in onderstaand filmpje.