Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wij houden je OP KOERS! richting jouw fietsdoel

De coronacrisis woedt nog in alle hevigheid en dus willen wij je een hart onder de riem steken. Via de online 'Op Koers!'-clinics kan je ook in lockdowntijden het beste uit je fietshobby halen. Eerstdaags brengt bikefitter Jean Luc de Meyer van Bike Experience een online clinic over trapefficiëntie.

Fietsen kunnen we in de Lage Landen nog en dat is een voorrecht. Gebruik dat privilege dan ten volle. Hou de moed erin en volg de tips en adviezen van onze experts die jouw de komende tijd, op de online Grinta!-platformen, zullen trakteren op een infosessie of clinic. De eerste die aan de beurt is, is Jean Luc de Meyer, zaakvoerder van Bike Experience in Wuustwezel. Jean Luc is al jaren onze vaste adviseur inzake tal van bikefittingtopics in Grinta!.

Jullie hebben gekozen!

Via Instagram Stories lanceerden we een poll waarbij jullie konden kiezen uit drie mogelijke thema’s die Jean Luc in zijn online bikefittingclinic zou gaan behandelen. Er was keuze uit: 1) over het verbeteren van je traptechniek; 2) over framegeometrie (stack & reach); 3) over oorzaken en oplossingen van zadelpijn. Het eerste topic werd de overduidelijke winnaar van de poll. Bijgevolg zal Jean Luc het eerstdaags over trapefficiëntie hebben en over hoe je jouw traptechniek kan verbeteren.

“Een ideale keuze”, aldus Jean Luc. “Dit is iets dat je perfect kan oefenen en waar je heel goed kan op werken, zeker ook tijdens wedstrijd- of cycloloze tijden als deze.” Hou dus onze online kanalen in de gaten: Jean Luc post zijn clinic eerstdaags. De komende weken volgen nog sessies van andere experts.