Deel dit artikel:

Weektip: vijf cadeautips voor je fietsvrienden

We zitten in de laatste dagen voor kerst. Wil je nog snel (online) een geschenk in huis halen voor iemand met een passie voor fietsen? Denk dan eens aan deze cadeaus.

Koers Scheurkalender

Met deze geweldige scheurkalender van Geert Vandenbon volg je de koers van dag tot dag. Van de prilste voorjaarszon tot de vallende bladeren, van de Tour Down Under over de Ronde van Lombardije tot het veldrijden. Geen enkele wielerdag en geen enkel koersweetje gaat hiermee aan jou voorbij.

  • Adviesprijs: 14,99 euro
  • Ga naar de website

ESI Grips MTB Chunky

Met dank aan de ESI Grips MTB Chunky 32mm heb je extra veel grip op het stuur. Het handvat biedt zo veel vertrouwen en controle in het bochtenwerk. Bijkomend voordeel is het hoge comfortniveau. Dat komt door de speciale mix van siliconen die verwerkt is in het handvat. Trillingen worden beter gefilterd. De grips wegen amper 60 gram en zijn 13 centimeter lang (diameter: 32 millimeter). Met deze lengte zijn ze ideaal in combinatie met een grip shifter.

  • Adviesprijs: 18,99 dollar (omgerekend: 15,60 euro)
  • Ga naar de website

DeFeet – Team Panasonic

Het Amerikaanse merk DeFeet geniet vooral bekendheid door zijn fietssokken. Wat met name opvalt – letterlijk – zijn de bijzondere, smaakvolle prints. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze sokken in Panasonic-stijl? Geef je je voorkeur toch liever aan een heel andere print? Neus dan eens rond in de webshop; er zit zeker en vast een passend design tussen. DeFeet heeft kwaliteit steeds hoog in het vaandel. De sokken worden allemaal in de Verenigde Staten geproduceerd.

  • Adviesprijs: 13,54 euro (actie: 6,77 euro)
  • Ga naar de website

Rapha + Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport Earphones

Rapha en Bang & Olufsen hebben samen een limited edition uitgebracht van de Beoplay E8 Sport Earphones. De functionaliteit van de oordoppen is gelijk aan die van de reguliere E8 Sport. Dat betekent dat de IP57-certificering optimaal beschermt tegen stof, zweet en water. Dankzij de ribbel-textuur laten de oordoppen zich ook met natte vingers bedienen. De batterij gaat tot zeven uur mee. De elektronica voorziet in connectiviteit door Bluetooth 5.1. De logo’s van Rapha en Bang & Olufsen zijn in de oordoppen gegraveerd en staan tevens op het draadloze oplaaddoosje.

  • Adviesprijs: 350 euro
  • Ga naar de website

Cadeaubon van een webshop

Denk je dat diegene voor wie het cadeau bedoeld is (bijna) alles al heeft? Verras hem of haar dan met een cadeaubon van een van de bekende webshops op fietsgebied, bijvoorbeeld Sport4it, Van Eyck Sport, Mantel en FuturumShop. Hij of zij kan er dan op een later moment zelf iets passends voor aanschaffen.

  • Adviesprijs: de waarde van de cadeaubon
  • Ga naar de websites van de diverse shops