Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Website Contec in een nieuw jasje gestoken

Een nieuwe uitstraling voor Contec. Daar hoort ook een nieuwe website bij. Pasgeleden heeft het Duitse merk met fietsonderdelen en -accessoires deze gelanceerd.

Contec, onderdeel van Hermann Hartje KG, wil met de nieuwe website ‘een jong, fris gezicht tonen dat moderne klanten aanspreekt’. “In het verleden hadden we vaak moeite om goed onder woorden te brengen waar ons merk Contec voor staat. Met onze nieuwe website bieden we dealers en consumenten nu een manier om ons merk ook los van onze producten te ervaren”, aldus René Preuß, brand manager van Contec.

In het websitedeel ‘Your Contec’ worden de producten geëtaleerd. Er valt op drie manieren kennis te maken met het assortiment. Deze drie navigatiemanieren zijn met name gericht op de specifieke interesses van websitebezoekers en het beoogde gebruik van de onderdelen en accessoires. “De drie segmenten vatten ons uitgebreide productassortiment voor klanten op een begrijpelijke manier samen en verwijzen over categorieën heen naar producten die thematisch bij elkaar horen”, zegt Christopher Müllenhof, product- en marketingmanager bij Contec.

Ruim 2.500 producten

De nieuwe website toont alle artikelen uit het assortiment van ruim 2500 producten. In de desktopversie hebben bezoekers de mogelijkheid om via een vergelijkingsfunctie artikelen met elkaar te vergelijken en zo het gewenste product te vinden. De website bevat ook veel tutorials op het gebied van onderhoud en montage van Contec-producten. Onder andere de Drop-A-Gogo zadelpen en de toepassing van FastAir TL tubeless ventielen komen aan bod.

Op dit moment is de nieuwe website beschikbaar in het Duits en Engels. Andere talen zoals Nederlands en Frans zullen in de komende weken worden geïmplementeerd. Ga naar de website.