Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Volgende aflevering Bike MOTION in voorjaar 2018

Fietsbeurs in Utrecht verschuift van najaar naar voorjaar.

De komende dagen staan in het teken van Bike MOTION Benelux. Het is de laatste keer dat de beurs in Utrecht in het najaar plaatsvindt. De eerstvolgende editie wordt gehouden op 2, 3 en 4 maart 2018. Bike MOTION Benelux wordt dan gekoppeld aan de e-Bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs. De organisatie denkt zo het traditionele fietsseizoen op een grootse manier te kunnen aftrappen.

Bike MOTION Benelux meent dat het voorjaar het beste beursmoment is, omdat mensen zich juist dan oriënteren op de aanschaf van nieuwe fietsen, kleding en accessoires. De beurs is tot die conclusie gekomen na gesprekken met de branche en een onderzoek. De wens is dat Bike MOTION relevanter wordt voor merken die er staan – de laatste jaren laten meer merken de beurs links liggen. Daarnaast moet het bezoekerspotentieel groter worden.

Bike MOTION Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Als sportieve fietser mag je een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen. Je kan de beurs bezoeken van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Ga naar de website voor tickets en meer informatie. 

Gerelateerde artikels