Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vergeet het gemis van de Ronde met dit gezelschapsspel

Het coronavirus slaat een gat in het wielerseizoen. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om in deze onzekere tijd plezier te beleven aan de wielersport. Speel bijvoorbeeld het splinternieuwe Ronde van Vlaanderen gezelschapsspel.

Het nieuwe officiële Ronde van Vlaanderen gezelschapsspel kan je het gemiste voorjaar misschien (een beetje) doen vergeten. In het spel trotseer je als een echte Flandrien weer en wind, overwin je de kasseien en hellingen en probeer je op het juiste moment je tegenstanders af te schudden en het peloton voor te blijven. Het spel kan gespeeld worden met twee tot zes spelers (vanaf acht jaar). Naast de Ronde bevat de speldoos ook de openingsklassieker Omloop Het Nieuwsblad.

Het spel wordt ondersteund door Flanders Classics. Je kunt het verkrijgen bij onder meer rondeshop.be,  Standaard Boekhandel, Bol.com, FUN, Dreamland en de betere speelgoedzaak. Adviesprijs bedraagt 39,95 euro.

Maak kans op een spel

Grinta! mag twee spellen weggeven. Wil je daarvoor in aanmerking komen, geef dan antwoord op de volgende vragen: wanneer was het laatste volledige Belgische podium in de Ronde en wie won er toen?  Stuur je reactie uiterlijk zondag 29 maart naar tommy@grinta.be.

Gerelateerde artikels