Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Velofollies: ook voor boksliefhebbers

Wereldkampioene Delfine Persoon komt voor meet & greet naar Scatto Bikes.

Is Velofollies alleen interessant voor fietsliefhebbers? Neen, alle sportminded bezoekers komen er aan hun trekken. Neem nou de stand van Scatto Bikes (hal 2, 212): zondag 22 januari is daar om 15.00 uur een meet & greet met wereldkampioene boksen Delfine Persoon. De West-Vlaamse topper neemt uitgebreid de tijd voor haar fans en de bezoekers van Velofollies.

De fietsbeurs in Kortrijk Xpo (20 tot en met 22 januari) is de perfecte plaats om dit wielerseizoen op een goede manier te beginnen. Niet voor niets wordt Velofollies ‘de eerste grote klassieker van het jaar’ genoemd. Er zijn maar liefst 350 exposanten die een plaatsje hebben gekregen op de grote beurs. Eén van hen is dus Scatto Bikes. Meer informatie over de kaartverkoop vind je op de website van Velofollies.

Korting op Scatto-fietsen
In het kader van Velofollies komt Scatto Bikes met een aantrekkelijke actie. De fabrikant geeft tussen 20 januari en 28 februari liefst 15 procent korting op alle modellen, met uitzondering van de LTD (gelimiteerde edities). Je maakt aanspraak op korting bij zowel de dealer als de Scatto Showroom in Hooglede-Gits. Scatto doet er nóg een extraatje bij: een gratis opmeting (bodyscan) ter waarde van 50 euro.

Voor sommige outletfietsen geldt zelfs een korting van 20 procent. Deze outletfietsen zijn afgemonteerd met de nieuwste materialen. Je kunt deze modellen online bekijken of in de Scatto Showroom (Stoomtuigstraat 16, Hooglede-Gits).

Gerelateerde artikels