Deel dit artikel:

Velofollies-korting op fietsvakantie naar Calpe en Mojacar

Velofollies stond oorspronkelijk voor afgelopen weekend gepland. Om bekende redenen werd de beurs geannuleerd. TUI Cycling Center (powered by Bidong), een van de exposanten, heeft besloten de geplande beursactie toch door te laten gaan. Het bedrijf biedt kortingsvoordeel op een fietsvakantie in Calpe en Mojacar.

TUI Cycling Center (powered by Bidong) stelt het ontzettend jammer te vinden dat ze afgelopen weekend geen bezoekers heeft kunnen ontvangen op de beursstand. Toch wil ze fietsers laten profiteren van de Velofollies-actie. Die houdt in dat er 75 euro extra korting wordt gegeven op fietsvakanties naar Calpe en Mojacar. Dit geldt voor reserveringen die vóór 8 februari binnenkomen (met gebruik van de actiecode Velofollies21).

Geliefd

De plaatsen Calpe en Mojacar en de directe omgeving daarvan zijn al vele jaren zeer geliefd onder fietsers. Dit vanwege het aangename microklimaat, de wegen die in goede staat verkeren, de rustige fietsomgeving en de perfect uitgeruste hotels. Veel profploegen overwinteren om deze redenen in Mojacar en Calpe.

Compleet verzorgd

Het TUI Cycling Center (powered by Bidong) biedt complete fietsvakanties aan. De organisatie verzorgt onder meer professioneel fietstransport vanuit België naar Spanje, een directe transfer naar het hotel, het verblijf in luxe viersterrenhotels (half-pension), de bevoorrading onderweg en Belgische begeleiding tijdens de ritten. Een fietsvakantie reserveren kan onder meer via de website.

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE