Deel dit artikel:

Vele kleuropties domineren herfst- en wintercollectie Etxeondo

De nieuwe collectie van Etxeondo is geschikt voor alle denkbare herfst- en winteromstandigheden. Zowel voor mannen als vrouwen valt er genoeg te kiezen.

De nieuwe, uitgebreide reeks bestaat uit vele kledingstukken en accessoires. Van baselayers voor de koudste dagen tot aan handschoenen voor off-road gebruik en caps die je hoofd warm, droog en zweetvrij houden. Belangrijk element dat als een rode draad door de collectie loopt, is de mogelijkheid om veel kleuren te kiezen. “Een van onze doelen is om de collectie esthetisch te onderscheiden, dit doen we door te spelen met de kleuren en lijnen van de kledingstukken”, zegt Amaia Rodrigo, Director Design Department bij Etxeondo.

“De nieuwe Lur- en Lurra-jacks spelen bijvoorbeeld in op de behoefte om modieus te zijn. Naast de esthetische verandering in deze jassen hebben we onder andere een nieuwe kleur in de lange Orhi-broeken verwerkt, namelijk donkergroen. Daarnaast valt de collectie op door de grote verscheidenheid aan kledingstukken die door en voor vrouwen ontworpen zijn.”

Patxi Rodrigo, Etxeondo’s General Manager: “Seizoen na seizoen evolueren we. Aan de ene kant bieden we maximale veelzijdigheid, aan de andere kant helpen we elk type fietser om de beste kledingstukken voor hem of haar te vinden. Etxeondo heeft zich altijd onderscheiden door het aanbieden van een uitgebreide herfst- en wintercollectie. Dit seizoen hebben we een van de meest uitgebreide collecties tot nu toe gelanceerd in de hele fietstextielsector.”