Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vaude lanceert nieuwe collectie voor de avontuurlijke fietser

De ontluikende lente en het wielervoorjaar die ons tegemoetkomen, is voor Vaude het ideale moment om een aantal nieuwe items voor de avontuurlijke fietser op de markt te brengen.

Het Duitse merk, dat met klimaatneutrale producten mikt op de fiets(t)er voor wie het wat avontuurlijker en weg van de asfaltwegen mag, werkt volgens de slogan: ‘vriendelijk voor het milieu. Fair voor de mens. En functioneel voor jou.’ Onder die noemer lanceren ze voor alle soorten fietsers een waaier aan nieuwe producten, voor zowel mannen als vrouwen.

Voor de commuter bijvoorbeeld, die woon-werkverkeer met de fiets doet. De nieuwe Trailpack II van Vaude is een waterdichte rugzak voor op de fiets die een onbeperkt scala aan gebruiksmogelijkheden heeft. Niet enkel voor de commuter, maar ook voor de bikepackers of gewoon voor een tochtje door de stad hij kan evengoed dienen als lichtgewicht metgezel.

Wil je wat stijl toevoegen aan je dagelijkse portie sport en een uitstekend wandelcomfort koppelen aan fietsprestaties die niet per se met klikpedalen hoeven? Met de nieuwe DUALFLEX-schoenen van Vaude voorkom je dat je voeten buigen tijdens het trappen, en tegelijk ondersteunen ze een natuurlijke voetafrol tijdens het wandelen.

Gravelproducten

Ook dacht Vaude aan wat hip is: gravel! Dat doen ze bijvoorbeeld met hun nieuwe Kuro Shorts voor mannen, shorts die perfect zijn om over tights te dragen. De comfortabele tailleband sluit met een rits en een knoop, en bovendien zorgen de zijkanten en achterkant in zachte stof voor onbeperkte bewegingsvrijheid tijdens het trappen.

Al is de meest flexibele fietsbroek onder hun nieuwe items de Yaras Zip-Off Pants voor zowel mannen als vrouwen. Die is niet enkel flexibel in beweegbaarheid, maar ook in gebruik in eerder welke weersomstandigheden. De lange Yaras Zipp-off kan razendsnel afgeritst en omgevormd worden tot een frisse short. En net zoals Vaude het hoog in het vaandel draagt, is deze broek gemaakt van zowel huidvriendelijk, elastisch als gerecycleerd materiaal.

Duik helemaal uitgerust de lente in en ontdek alle nieuwe producten op de website van Vaude.