Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Van Aert helpt pasgetrouwd stel aan huwelijkscadeau

Wereldkampioen nodigt echtpaar uit voor fotomoment.

Het huwelijk van Tom Forrest en Charlotte Verbeke uit Wervik kent een bijzonder begin. De twee werden vorig jaar in de echt verbonden en kregen van vrienden een geldkoffer met daarin het huwelijkscadeau. Om de koffer te kunnen openen moet het stel tien opdrachten uitvoeren. De laatste uit de reeks: op originele wijze op de foto met Wout Van Aert.

“Hij moet een blad of bord vasthouden met daarop de tekst ‘Proficiat Charlotte en Tom – #werkenvoordekost’ ”, vertelt Tom aan de Krant van West-Vlaanderen. Met wat hulp van sociale media probeerden de tortelduifjes in contact te komen met de klasbak. De actie had succes, want de wereldkampioen veldrijden reageerde op Twitter. ‘Aan het koppel in kwestie: kom gerust even af naar de cross dit weekend, dan maken we het in orde!’

De twee zijn benieuwd wat er na de ontmoeting met Van Aert uit de geldkoffer tevoorschijn komt. “We veronderstellen dat er in die koffer geld zit”, zeggen ze. Beiden hopen dat alles komend weekend volgens plan verloopt. “Lukt het niet, dan krijgen we van onze vrienden hopelijk een alternatieve opdracht.”