Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trotse Eddy Merckx-fietser? Deel je foto!

Naar grote tevredenheid bezitter van een Eddy Merckx-fiets? Laat dan van je horen door een foto van jou en je racefiets te maken en deze via je sociale media te delen (#MyMerckx). De mensen achter Eddy Merckx Cycles speuren de sociale media af en belonen wekelijks een trotse fietser.

Eddy Merckx Cycles probeert met haar actie zo veel mogelijk enthousiaste racefietsers met een Eddy Merckx te verenigen. Als het aan de fietsfabrikant ligt, ontstaat er een grote online collage met foto’s van fietsers en hun Eddy Merckx.

Iedere week valt er een fietser in de prijzen. Eddy Merckx Cycles heeft een keur aan incentives. De eerste winnaar ontving inmiddels een Merckx CC outfit. Daarnaast heeft men onder andere nog een VIP-ticket voor de Eneco Tour met Sport-Vlaanderen Baloise, een gesigneerd truitje en een boek van Eddy Merckx, een wieleroutfit en een promopakket weg te geven.

Ook niet onaardig: je kunt als winnaar voor minstens een week de header op Facebook sieren. Eddy Merckx Cycles zet je dan prominent op de pagina. Met de vele duizenden volgers van de Facebook-pagina kom je zo bij een immens groot aantal fietsliefhebbers in de huiskamers.

Belangrijk is dat je bij plaatsing van een foto de hashtag gebruikt die gekoppeld is aan de actie (#MyMerckx). De actie loopt nog tot en met eind augustus. Je hebt dus nog even de tijd om een originele en mooie foto te maken.