Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Treed jij in dienst bij GripGrab?

Dit voorjaar een carrièremove maken? GripGrab, de fabrikant van handschoenen en accessoires voor wielrenners en joggers, zoekt een salesvertegenwoordiger in België.

Het van oorsprong Deense bedrijf, opgericht in 2001, wil graag een resultaatgedreven salesvertegenwoordiger, zo valt te lezen in de vacaturetekst. Die persoon moet het netwerk aan (potentiële) klanten uitgebouwen en ook de relatie met al deze partijen versterken. Je streeft naar een goede oplossing voor elke klant, zodat bestaande en nieuwe klanten een complete range aan productgroepen van GripGrab gaan aanbieden. Het uiteindelijke doel is groei van de omzet en winst.

GripGrab heeft in Europa meer dan 1.200 verkooppunten. In België zijn er ongeveer 150 zaken die GripGrab aanbieden. Belangrijke en grote partijen zijn Van Eyck, AS Adventure en Fashion for Cycling. Pasgeleden is er ook een verbond gesloten tussen GripGrab en de Dynamo Retail Group.

Waar moet je aan voldoen om op de loonlijst van GripGrab te komen? In de eerste plaats dien je energiek en positief van natuur te zijn. Drie jaar ervaring in een soortgelijke omgeving is gewenst. Je bent gemotiveerd om nieuwe verkooppunten in het GripGrab-netwerk te betrekken, je bent het Frans en Nederlands machtig (goede Engelse vaardigheden zijn ook gewenst) en je woont bij voorkeur centraal in het land. Feeling met sport en een actieve leefstijl vindt het merk tevens belangrijk.

De nieuwe vertegenwoordiger zal per 1 april dit jaar in dienst treden. Wie in aanmerking wil komen voor de job, klinkt op deze link. De deadline voor het solliciteren verstrijkt op 9 maart.