Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tournée Flandrienne: fiets samen met Bekende Vlamingen

In het najaar vindt de eerste editie van Tournée Flandrienne plaats: samen fietsen voor veiliger verkeer. Er zijn diverse groepstochten met Bekende Vlamingen, onder wie Johan Museeuw en Niels Albert.

Met Tournée Flandrienne wil men het fietsen naar het werk voor managers en werknemers met een bedrijfswagen promoten. Naast het stimuleren van het fietsgebruik is er aandacht voor een betere verkeersveiligheid voor de fietser. Daarom is de najaarsactie ten voordele van de vzw SAVE (ouders van verongelukte kinderen). De video hieronder geeft daar meer informatie over.

Diverse groepsritten

Tussen medio september en begin november zijn er diverse groepsritten met bekende, aansprekende personen. De eerste is op vrijdag 18 september. Deze rit wordt geleid door Gella Vandecaveye (56 kilometer en 334 hoogtemeters) en Tom Boonen (75 kilometer en 441 hoogtemeters). Je rijdt een prachtig parcours in de Scheldevallei en de Vlaamse Ardennen. Er is plaats voor maximaal vijftig deelnemers per rit. Een compleet overzicht van de groepsritten is op deze website te vinden.

Gerelateerde artikels