Deel dit artikel:

Test je Canyon voortaan in Limburgse heuvels

Op zoek naar een nieuwe Canyon en wil je hem vóór aanschaf aan de tand voelen? Ga dan naar het Shimano Experience Center in Valkenburg. Dit is sinds kort een officiële testlocatie van het Duitse direct-to-consumer fietsmerk.

Fietsen huren kon altijd al bij het Experience Center van Shimano, maar daar is een speciale Canyon-vloot aan toegevoegd. Liefhebbers kunnen hierop een testrit maken in de bekende heuvels van Zuid-Limburg. Niet alleen op het asfalt, maar ook op de gravelpaden en het mountainbikeparcours – er liggen routes voor je klaar. Daarnaast is het mogelijk om, tegen betaling, een fietsmeting en passend advies te krijgen. Zo ga je met de juist afgestelde fiets op pad.

De volgende Canyons staan klaar om getest te worden: de Canyon Lux Trail (mountainbike), de Canyon Grand Canyon:ON, de Canyon Neuron:ON en de Canyon Spectral:ON (alle e-mountainbikes). Voor gravelbikers zijn er de Canyon Grail en de Canyon Grizl. Voor de onroad liefhebbers neemt het Shimano Experience Center de Canyon Aeroad in het testassortiment op.  

Wie al voorzien is van een fiets, is natuurlijk ook welkom voor een bezoek aan het Shimano Experience Center. Houd wel de actuele coronaregelgeving in de gaten. Op dit moment is het Shimano Experience Center, gelegen aan de route van de Amstel Gold Race, nog gesloten.