Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sunny Days in Hell: aftellen naar Roubaix

Het is té lang geleden dat er nog eens een Parijs-Roubaix werd gereden. Het is wachten tot 3 oktober voor een nieuwe helleklassieker. Grinta! wacht zo lang niet en bouwt op richting Parijs-Roubaix met de campagne ‘Sunny Days in Hell’. En jij kan meedoen.

Ode aan de kassei!

14 april 2019 is de dag dat Philippe Gilbert Parijs-Roubaix won. Een datum die op 3 oktober (wanneer we een nieuwe Parijs-Roubaix krijgen) al twee en een half jaar (!) achter ons zal liggen. Met dank aan corona. We vinden het niet kunnen dat we zo lang (hebben) moeten wachten op de helleklassieker. En dus lanceren we deze zomer ‘Sunny Days in Hell’, onze ode aan de kassei!

Fotochallenge: win een Oakley!

Doe deze zomer mee aan onze fotochallenge. Maak een leuke foto op een kasseistrook, voeg de hashtag #sunnydaysinhell toe, tag @grintamagazine en misschien win jij wel een Oakley-fietsbril met kasseipatroon.

Onze bloggers dokkeren

Ons team van bloggers gaan dokkeren over de stenen. Niet zozeer over de pavés van Noord-Frankrijk maar wel dichterbij. Want zowat elke provincie heeft wel zijn helletocht. De komende weken en maanden mag je op onze blogsectie een aantal doorleefde verhalen verwachten.

Back To The Origin(e) op 28 augustus

Op zaterdag 28 augustus gravelen we van Oudenaarde naar Wallers en weer terug. 190 km is die rit en we plannen een visite in bij Origine Cycles, het Franse fietsenmerk dat vlakbij Wallers is gevestigd. Op het einde van de dag eten we in Oudenaarde nog een stevige pavé… met frietjes. Zoals dat hoort. Inschrijven doe je hier.

Ons koersklakske: stenen & regenbogen

Deze zomer hervatten we met Grinta! weer onze rides en events, na de ‘drooglegging’ door corona. En deelnemers aan onze activiteiten, die ontvangen alvast een uniek koerspetje. Uniek omdat je er zowel de regenboogkleuren als een kasseipatroon in terugvindt. Logisch: de komende maanden staan zowal in het teken van WK wielrennen in Vlaanderen als van Parijs-Roubaix. Dit klakske combineert het beste van twee werelden.

Gerelateerde artikels