Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stem nu voor jouw Dreambike of the Year

Omdat de eindejaarsperiode de ‘lijstjesperiode’ bij uitstek is, kan je bij ons tot en met 31 december stemmen voor jouw Dreambike of the Year.

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst de verkiezing ‘Racebike of the Year – Powered by Grinta!’ en kon iedereen op deze pagina zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs. Voor 2020 hebben we die twee zaken uit mekaar getrokken en twee aparte concours op poten gezet. Enerzijds de ‘Racebike of the Year – Powered by Grinta!’ die door een jury onder leiding van Tom Boonen wordt gekozen en anderzijds de verkiezing van de ‘Dreambike of the Year’. En welke fiets met die laatste titel aan de haal gaat, hebben jullie helemaal in handen.

Zestien fabelachtig mooie en hyperexclusieve fietsen dingen mee naar de titel ‘Dreambike of the Year’. Van 1 tot en met 31 december kan iedereen zijn stem uitbrengen (niet vergeten te bevestigen met de mail die je hierover krijgt!), belangrijk om weten is dat er vanaf elk email-adres slechts één keer kan worden gestemd. Dus loop even door het lijstje, droom lekker weg en breng dan jouw stem uit! De winnende fiets maken we bekend tijdens Velofollies (op zaterdag 18 januari om 12 uur op het groot podium in hal 1 van Kortrijk Xpo) en testen we in Grinta! 78. Stemmen maar!

Alle fietsen en het stemformulier vind je hier.