Deel dit artikel:

Specialized introduceert nieuwe helmen voor trail en joyrides

Bij Specialized houden ze zich niet enkel bezig met het materiaal van diverse ploegen in het professioneel wielrennen, maar met materiaal voor alle fietsers. Ook voor fietsers die van trailen houden en voor diegenen die met om het even welke fiets van een ritje door de stad of het platteland willen genieten.

De Amerikaanse fabrikant van fietsen en fietsonderdelen introduceert nu zijn twee nieuwste helmen. De Camber, een helm voor eender wie, die op eender welke manier plezier wil maken met de fiets, en de Ambush 2, een specifiekere helm voor trailrides.

Met de Camber begrijpt Specialized naar eigen zeggen dat fietsen voor iedereen is. Het nieuwste model biedt een pasvorm die geschikt is voor fietsers van alle maten, van kinderen tot volwassenen. De Camber is bovendien uitgerust met de veiligheidssystemen MIPS en ANGi, het systeem van Specialized dat een live-volgapparaat en een crashdetector bevat.

Specialized Camber

Met de Ambush 2 steekt Specialized, zoals de naam het zegt, zijn eerder model Ambush in een nieuw jasje. De Ambush 2 is volledig opnieuw ontworpen met essentiële kenmerken voor het trailrijden, zo is hij gericht op een optimale ventilatie en heeft hij een ijzersterke brilintegratie.

Ook hier weer de ingebouwde veiligheidssystemen MIPS en ANGi, en om het trailen nog veiliger te maken ook een strategisch geoptimaliseerd EPS-schuim met dubbele dichtheid. De Ambush 2 genereert langs het achterhoofd een luchtstroom die je helemaal moet helpen je hoofd koel te houden op de ruigste trails.

Specialized Ambush 2

Adviesprijs voor de Camber is € 85, die voor de Ambush 2 € 195.

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE