Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Sportful

Blader eens door modebijlage Shot van Grinta!. Deze gids is het ideale vertrekpunt als je op zoek bent naar een nieuwe outfit voor komende winter. Onze modellen Mike en Fatima tonen daarin onder andere de kleding van Sportful.

Mike springt in het oog met het Fiandre Light No Rain jacket (150,00 euro) van Sportful. Het jasje is ideaal voor frisser weer of competitieve doeleinden tijdens de koudere maanden. De Fiandre Bibtight (190,00 euro) is dan weer de fietsbroek bij uitstek in winterse omstandigheden. Op strategische plaatsen werd deze bibtight voorzien van waterdicht en ademend Polartec Neoshell-membraan. De NoRain-behandeling beschermt tegen onverwachts regenweer.

Ook Fatima blijft binnen het Fiandre-gamma van Sportful dat werd ontwikkeld voor de epische weeromstandigheden tijdens de voorjaarskoersen. Haar Fiandre Light Norain W Jasje (150,00 euro) is ontelbare keren getest op de Koppenberg en heeft een dubbele laag stretchstof aan de voorkant, op de schouders en de bovenarm. Extra aandacht werd besteed aan de aansluiting met het lichaam. Haar Fiandre NoRain W Bibtight (130,00 euro) is voorzien van een Body fit Pro seat pad. Daarnaast heeft de fietsbroek reflecterende details voor betere zichtbaarheid en een NoRain inzetstuk op de achterkant tegen opspattend water.