Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Santini

Shot is de vertrouwde modebijlage van Grinta!. Hierin vind je keer op keer de mooiste en nieuwste fietskleding, passend bij het seizoen. De modellen tonen onder meer de jongste creaties van het Italiaanse Santini.

Santini trekt alles uit de kast om Michiel optimaal te beschermen tegen regen en koude. Het Vega Multi jacket (250,00 euro) met geïntegreerde regenkap is ontworpen om een volledig thermisch evenwicht te garanderen in alle klimatologische omstandigheden zoals koude en extreem regenweer. De Polartec Powershield Pro stof is dan ook waterdicht terwijl het microporeus membraan overtollige warmte en vocht laat ontsnappen. De Guard Nimbus bib tights (190,00 euro) bieden eveneens een oplossing voor natte winterritten. Deze lange fietsbroek biedt weersbescherming in een aero, high-performance pasvorm en is bovendien zichtbaar dankzij de reflecterende inzetstukken op de kuit.

Het Vega Absolute Womens Jacket (230,00 euro) van Sara werd ontworpen voor de koudste wintertemperaturen. Naast de vele waterafstotende eigenschappen, werden borst en kraag bekleed met een extra buitenlaag van winddicht materiaal. De pasvorm werd ergonomisch ontworpen om tijdens het rijden zo comfortabel mogelijk aan te sluiten. De reflecterende details werden subtiel verwerkt in het ontwerp. De Coral Bengal bib tights (120,00 euro) worden tekortgedaan door ze enkel een fietsbroek te noemen. Het ontwerp is voorzien van een geïntegreerd bovenstuk dat zorgt voor zowel een verbeterd draagcomfort als voor extra isolatie. Het GILevo zeem is gericht op lange ritten. Hiermee kan Sara warm en comfortabel de winter in.

Gerelateerde artikels