Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Kalas

Modebijlage Shot biedt je keer op keer inspiratie voor nieuwe kledingsets. In de laatste uitgave staat alles in het teken van wintermode. Onze modellen tonen daarin onder andere de outfits van Kalas.

Zwart met een fleurige ondertoon bij Kalas, met gedeelde knowhow in zowel de mannen- als vrouwencollectie. Mike en Fatima opteren beiden voor het Motion Z2 membraan jack (159,00 euro). Het lichtgewicht jasje van functioneel drielaags membraanmateriaal en een hogere kraag in Roubaix-stof is ideaal voor gebruik bij temperaturen tussen de 5 en 15 graden. Ademend, waterdicht en met reflecterende elementen. Dankzij de afritsbare mouwen is het jasje extra veelzijdig. Het bijhorende waterdichte zakje beschermt dan weer Mike en Fatima’s meest kostbare bezittingen.

Ook bij de Pure Z lange fietsbroek (139,00 euro) van Mike en Fatima’s Passion Z1 broek (199,00 euro) doet Kalas beroep op de zachte en warme Roubaix-stof als basismateriaal. De Pure Z is uitgevoerd met meerdere panelen van fijn geborstelde stof. De anatomisch gevormde bretels bestaan uit gaasstof. Reflecterende elementen op de dijen zorgen voor betere zichtbaarheid en met het antibacteriële ZOOM X zeem, zit Mike een tijdje goed. In de Passion Z1 vindt Fatima het Endurance 3D zeem dat op het hoogste niveau ontwikkeld werd met speciale aandacht voor de vrouwelijke autonomie. Daarnaast is de voorkant van de broekspijpen en het achterpaneel van de broek uitgewerkt in een combinatie van twee waterbestendige membranen om te beschermen tegen vorst en sneeuw.

Gerelateerde artikels