Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Gobik

Goede fietskleding maakt dat je beter beschermd en comfortabeler door de wind komt. In modebijlage Shot bieden we je volop inspiratie. Onze modellen poseren onder andere met nieuwe sets van Gobik.

Een zwak herfst- of lentezonnetje? Dan is het Cobble Blend truitje met lange mouwen van Gobik (105,00 euro) ideaal als bovenstuk. Bij koudere temperaturen kan het shirt prima dienen als tweede laag. Leuk detail is dat de achterzakken in een lichte hoek staan, waardoor ze net iets makkelijker toegankelijk zijn. Fatima’s Absolute 4.0 Woman bibtight met K9 zeem (130,00 euro) is beschikbaar in zeven verschillende maten van 2XS tot 2XL.

Michiel vindt eveneens zijn gading in de “Cold Series” van Gobik. Het Pacer Man Denali (105,00 euro) shirt is volop inzetbaar in de tussenseizoenen met temperaturen van 9 tot 17 graden. Met de elastische stof en een vierde zijzakje in mesh voor de opslag van repen en gels, is de Pacer Man geschikt voor competitief gebruik. De Absolute 4.0 bibtight met K10 zeem (140,00 euro) biedt de allerhoogste kwaliteit in het gamma van Gobik. Deze lange fietsbroek beschermt tegen water en heeft als extraatje enkelstukken in neopreen voor extra bescherming. Daarnaast geeft de Absolute 4.0 spiercompressie waardoor Michiel uren onvermoeibaar kan doorgaan.