Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van FUTURUM

Kan je een nieuwe fietskledingset voor in de winter gebruiken? In modebijlage Shot doe je ideeën op voor aankoop. Onze modellen showen kits van diverse merken, waaronder die van FUTURUM, het eigen merk van e-tailer FuturumShop.

Frisse kleuren bij FUTURUM. Michiel draagt het fluo oranje 4 SEASONS Jack Pro (219,99 euro). Deze vest is populair omdat hij in uiteenlopende weersomstandigheden gedragen kan worden dankzij een groot isolerend vermogen en waterweerstand. Desondanks is de stof goed ademend. Het volstaat om, afhankelijk van de weersomstandigheden, enkel een baselayer te dragen onder de 4 SEASONS Pro.

Voor wie niet zo houdt van lange broeken, is er de 4 SEASONS Pro korte fietsbroek (179,99 euro). Deze is te gebruiken in combinatie met de 4 SEASONS beenwarmers (59,99 euro). De broek uit high-tech membraan met DWR coating houdt wind en regen buiten. De slijtvaste stof op het zitvlak voorkomt slijtage door schuren. Het PRO zeem met traagschuim past zich aan aan de anatomie van het lichaam.

Met het 4 SEASONS II jacket (179,99 euro) heeft Sara geen reden meer om in winterse omstandigheden niet op de fiets te stappen. Het jasje is bruikbaar bij temperaturen van –5 tot 15 graden, zowel bij zware regen als in droge omstandigheden. De wegvouwbare regenflap achteraan biedt extra bescherming tegen opspattend water. Haar FUTURUM PROFORMANCE MARA THERMO fietsbroek (109,99 euro) is voorzien van het FUTURUM Comp zeem voor dames, heeft een anatomische pasvorm en beschikt over reflecterende elementen. Aan de enkels is de broek voorzien van YKK-ritssluitingen met auto-lock.