Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Craft

Benieuwd naar de nieuwste winteroutfits? Je vindt ze in de modebijlage Shot van Grinta!. Onze modellen Michiel en Sara poseren daarin met onder andere de sets van Craft.

Het ADV Bike Subz Jacket van Craft (139,95 euro) is een geavanceerd fietsjack. Het jasje heeft elastische, nauw aansluitende mouwboorden die de warmte binnenhouden en een geborstelde thermische stof voor een aangenamer wintergevoel. Zowel Michiel als Sara opteren bij lagere temperaturen logischerwijs dus voor respectievelijk de mannen- en de vrouwenversie van het ADV Bike Subz jacket.

Sara combineert haar wintervest met de Core Bike Subz bib tights (109,95 euro). Deze winterbroek beschikt over het C3 Infinity zeem voor vrouwen en combineert een warme stof met voldoende elasticiteit voor een optimale bewegingsvrijheid. Michiel zoekt het een categorie hoger met de ADV Bike Subz bib tights (149,95 euro) voorzien van het extra comfortabele C2 zeem. De mesh bretellen voorkomen oververhitting tijdens intensieve winterritten, en de ritssluitingen onderaan vergemakkelijken het aan- en uittrekken.

In het tussenseizoen of als extra onderlaag in extreme omstandigheden, opteren Sara en Michiel voor het Core Bike Subz shirt met lange mouwen (89,95 euro).