Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de winterkleding van Assos

Blijf je deze weken buiten doortrainen, dan is goede, beschermende winterkleding absoluut onmisbaar. Een van de merken die voorzien in geschikte outfits, is Assos. In de modebijlage Shot zet Grinta! een deel van de nieuwe collectie in de schijnwerpers.

Het Mille GT Winter Jacket van Assos (255 euro) is aan de voorkant voorzien van een recent ontwikkelde drielaagse NEOS Medium stof. Deze thermische stof is wind- en waterdicht. Dankzij strategisch geplaatste panelen uit de meer ademende NEOS Light stof, voorkomt het Mille GT Winter Jacket dat Lorenzo oververhit. De Mille GT Winter Bib Tights (190 euro) zijn licht isolerend en zacht. De waterafstotende stof beschermt tegen regen en koude. Het Mille S7 Evo zeem biedt een optimale combinatie van comfort en prestaties. Reflecterende details op zowel vest als broek verhogen Lorenzo’s zichtbaarheid in het verkeer.

Specifiek voor dames heeft Assos het UMA GT Winter Jacket (255 euro). Dankzij de RegularFit snit is de UMA vest ruim inzetbaar. De geborstelde RX stof biedt Fatima een uitzonderlijk comfortabel gevoel. Haar UMA GT Winter Bib Tights (190 euro) zijn logischerwijs voorzien van het UMA Evo zeem voor vrouwen. Rondom het zeem met 8mm memory foam is het aantal naden beperkt om irritatie te voorkomen.