Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste zomerkleding van Gobik

Met een nieuwe kledingset de zomer in? Gobik heeft diverse nieuwe outfits in het gamma. In Shot stellen de modellen Mike en Noortje ze aan je voor. Deze modebijlage is bij de laatste editie van Grinta! gevoegd.

Hoewel Gobik in het gamma een aantal genderspecifieke shirts heeft, vinden we ook een aantal unisex stukken terug. Zo ook het CX 3.0 Pro shirt (90 euro) dat in vijf kleuren verkrijgbaar is, waaronder het oranje Tangerine. Zoals duidelijk wordt uit de benaming, is dit shirt, dat door Gobik zelf benoemd wordt als hun referentiemodel, al toe aan de derde generatie. De CX 3.0 Pro is een veelzijdig inzetbaar shirt dat dankzij de vernieuwde elastische band nog beter om de lenden blijft zitten. Het shirt focust op zowel aerodynamische eigenschappen met de naadloze laser cut snit en mouwen, als op koelte in warme omstandigheden met de open meshstructuur van de zijpanelen. Het gepatenteerde GRS-systeem zorgt dan weer dat de drie achterzakken stabiel blijven, ongeacht wat Mike erin meeneemt. De Matt 2.0 broek (120 euro) is met zijn groene kleur minder alledaags, maar perfect te combineren met veel felle kleuren.

De Matt 2.0 is voorzien van het K10 zeem, één van Gobiks paradepaardjes. De bibshort biedt compressie en ondersteuning op lange ritten. Dankzij het gebruik van een nieuwe bi-elastische lycrasoort is de Matt 2.0 meer ademend en lichter. Ideaal voor temperaturen van 17 graden en warmer.

Noortje opteert ook voor de Matt 2.0, maar dan de vrouwenversie (120 euro). De K9 pad is het topzeem specifiek voor vrouwen. De broek is sneldrogend, de vernieuwde bretels zijn lichter zonder aan comfort en ondersteuning in te boeten en met een beschermingsfactor van UPF 50+ is de Matt 2.0 uiterst geschikt voor hete zomerdagen. Het Stark shirt (85 euro) in Zinnia uitvoering heeft een iets comfortabelere snit die zich aanpast aan diverse omstandigheden. Het is voor Noortje de perfecte keuze voor iedere dag.