Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfits van Vermarc

Vermarc is een van de bekende fietskledingmerken uit eigen land. In de laatste uitgave van modebijlage Shot showen de modellen van Grinta! de nieuwste outfits van Vermarc. Daarmee ga je prettig de fietszomer in.

Stijlvol met een kunstzinnige toets, dat is het Ink SP.L Aero (69,95 euro) truitje met korte mouwen dat Sara draagt. Het ademende fietsshirt heeft een nauwsluitende snit aan de schouders, die ervoor zorgt dat elke beweging natuurlijk en comfortabel aanvoelt. Dankzij het elastische systeem aan de mouwen, sluiten deze perfect aan op de arm en wordt irritatie en wrijving voorkomen. Sara’s Competition PR.R Damesbroek (119,95 euro) is voorzien van het professionele langeafstandszeem, een must-have voor de ambitieuze fietsster. Deze broek uit het premium gamma van Vermarc heeft een hoog draagcomfort en is ideaal voor langere ritten. De compositie van verschillende materialen en de ergonomische snit zorgen voor een perfecte verdeling van kracht bij het fietsen. De nodige aandacht werd besteed aan de elastische afwerking van de broekspijpen zodat deze mooi aansluiten zonder te knellen of te flapperen.

Michiels Beatz PR.R shirt (119,95 euro) heeft een aerodynamische pasvorm en voelt aan als een tweede huid. Het lichtgewicht ademende shirt met flatlocknaden heeft een siliconen strip om mooi te blijven zitten, en daarnaast nog een reflector onder de middenste van drie achterzakken om te allen tijde zichtbaar te zijn. De mannenversie van de Competition PR.R (133,90 euro) is net zoals zijn tegenhanger bij de vrouwen de beste keuze voor lange ritten en competitieve doeleinden.