Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfits van Specialized

Met een nieuwe outfit de zomer ingaan, wil iedereen. Waar start je je zoektocht naar de perfecte kit? Simpel: in modebijlage Shot van Grinta!. Daarin poseren onze fotomodellen met de nieuwste kits van bekende merken. Zo ook die van Specialized. Het vooraanstaande merk blijkt veel meer in huis te hebben dan alleen topfietsen.

Ine en Laurens zijn complementair. Beiden dragen ze een SL Blur Jersey (90 euro), uiteraard in een verschillend dames- en herenmodel. Het shirt is ontworpen om tegelijkertijd lange ritten te kunnen ondergaan én prestaties te leveren. Het Blur shirt beschikt over een rits over de volledige lengte en drie standaard achterzakken.

Met de Women’s RBX Bib shorts (75 euro) kiest Ine resoluut voor comfort. Bij het ontwerp van de RBX werd speciale aandacht besteed aan de bretels, de welke door hun zachte en elastische stof uitermate geschikt zijn voor verschillende lichaamsvormen. De manchetten uit siliconenstof garanderen een perfecte, plooivrije pasvorm. Het nieuwe Body Geometry Contour zeem minimaliseert de druk op de zenuwen en het zachte weefsel, terwijl een optimale ondersteuning behouden blijft.

Voor Laurens zijn het de uren in de koersbroek die tellen. Met de Prime Bib Shorts (160 euro) heeft hij de perfecte koersbroek gevonden om te leven volgens dat motto. Het open bretelsysteem houdt de broek op zijn plaats zonder andere bewegingen te belemmeren. De magnetische HookUp-aansluiting vergemakkelijkt eventuele pauzes onderweg. Het voorgevormde Body Geometry Contour 3D zeem met een schuim van drievoudige dichtheid vormt zich perfect terwijl het ondersteunt en zacht aanvoelt.

Gerelateerde artikels