Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfits van Pearl Izumi

In de jongste editie van modebijlage Shot poseren onze modellen in de nieuwste zomerkleding van vele bekende merken. Eén daarvan is Pearl Izumi. Laat je inspireren en zorg dat je goed gesoigneerd aan je fietszomer begint.

Pearl Izumi doet Ine kiezen voor avontuur. Het Womens Expedition Jersey (110 euro) past perfect bij gravelambities. Het truitje is ontworpen om je dagelijkse benodigdheden comfortabel mee te nemen. Daarvoor beschikt het over drie achterzakken en twee zijzakken. De lichtgewicht Transfer stof voert vocht snel af en de BioViz® reflecterende elementen zorgen voor zichtbaarheid bij weinig licht. De Womens Expedition Pro BIB Short (290 euro) werd door Pearl Izumi naar een hoger niveau getild. De geheel nieuwe Levitate PRO zeem en de luxueuze Italiaanse PRO Transfer stof bieden comfort en rijplezier. Ook in haar fietsbroek vindt Ine voldoende opbergruimte met de twee kleine achterzakken en cargozakken op de dijen. Aan de bretels van deze bibshort werd extra aandacht besteed, specifiek voor dames.

Aan de mannenzijde vindt Laurens eveneens een Expedition Jersey (110 euro). Het shirt beschikt over nagenoeg dezelfde eigenschappen als dat van Ine. De pasvorm is gericht op avontuurlijke performance, en het Expedition shirt is gemaakt van 65 % gerecycleerd polyester. De Expedition BIB Short (145 euro) is Laurens’ metgezel op alle mogelijke terreinen. Deze bibshort combineert spiercompressie met voldoende vochtafvoer en een aansluitende, prestatiegerichte pasvorm. De laser-cut bretellen geven Laurens meer dan voldoende draagcomfort voor lange dagen op de fiets. Het nieuwe Levitate™ Plus multi-density zeem komt omwille van zijn dempende eigenschappen volledig tot zijn recht op ruiger terrein. Net zoals Ine, vindt Laurens meer dan voldoende opbergruimte in zijn bibshort. Zijn Expedition fietsbroek heeft eveneens zakken op de achterzijde en op de dijen.