Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfits van Kalas

Kalas stopt kwaliteit en elegantie in de PASSION Z3 collectie. Michiel en Sara dragen stijlvolle stukken van hoogwaardige materialen. De verschillende pastelkleuren maken het hen onmogelijk om onopvallend op pad te gaan.

Sara draagt een PASSION Z3 Carbon shirt (119 euro), dat is ontworpen voor fietsers die de voorkeur geven aan een iets lossere pasvorm. De stof is voornamelijk gebreid en dus sneldrogend. De PASSION Z3 fietsbroek onderging een make-over om de beste ooit te worden. De bretels werden lichtend en meer ademend gemaakt, en dankzij de elastische achterzijde wordt een nieuw niveau van comfort bereikt. De compressie van de broekspijpen werd verbeterd met de nieuwe Goffrato+ stof. Om maximaal comfort tijdens lange ritten te bieden, is er het Elastic Interface 3D Endurance zeem.

Michiel gaat ook voor de PASSION Z3 broek (169 euro), in de versie voor mannen weliswaar, en combineert deze broek met nauwsluitende pasvorm met een AERO shirt (119 euro). Het AERO shirt is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de professionele teams die met Kalas rijden. Compromisloos met één doel: prestaties. Zoals we dat intussen kennen, beschikt één van de drie achterzakken ook nu weer over een waterbestendig zakje voor waardevolle spullen, dat verwijderbaar is.

Gerelateerde artikels