Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfits van Giordana en Dotout

Heb jij je zomersets al compleet? Zo niet, dan is de modebijlage Shot van Grinta! het ideale startpunt voor de zoektocht naar kleding. Voor de nieuwste Shot-uitgave poseerden onze modellen in de kledij van onder andere Giordana en Dotout.

Michiel kiest bij Giordana voor sober en strak. Het FR-C Pro shirt (187,95 euro) is de norm op vlak van prestaties en comfort met bewezen resultaten op het hoogste niveau. Giordana’s Body Clone technologie creëert een tweede huid die perfect aansluit. De mouwen en achterkant zijn extreem rekbaar zonder te knellen. De ergonomisch gevormde kraag sluit mooi en aerodynamisch aan, net zoals de mouwen en schouders. De bijhorende FR-C Pro Bib Short (234,95 euro) is het neusje van de zalm. Ontworpen voor profs, beschikbaar voor iedereen. Het vierlagige Cirro S zeem geeft comfort en voert transpiratie snel af. De HC50™ comprimerende stof inspireert om uren op de fiets door te brengen.

Sara wijkt af van de gebaande paden met de Fusion W Skirt van Dotout (118,92 euro). De elegante rok verbergt een short met zeem voor comfortabele uitjes. Sportief, maar niet té. Sara combineert haar rok met een Crew W shirt met korte mouwen (99,90 euro). Het veelzijdige truitje kan ingezet worden op de mountainbike in het bos, op de weg of voor een ritje naar de ijsjeszaak. De ergonomisch gevormde V-hals verzekert een maximale bewegingsvrijheid en comfort in iedere situatie.

Gerelateerde artikels