Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfits van Calobra

Calobra is het merk fietskleding dat exclusief bij Mantel verkrijgbaar is. In modebijlage Shot van Grinta! presenteren de modellen de nieuwste designs van het merk, dat zijn naam ontleent aan de welbekende klim op Mallorca.

Het Lucia shirt van Calobra (59,95 euro) is een welgekomen toevoeging aan de garderobe van Sara. Hiermee combineert ze functionaliteit met een opvallend design. De Lucia is mooi aansluitend met stretch mouwen met een raw-cut rand voor een aangename pasvorm met voldoende bewegingsvrijheid. De verborgen rits loopt over de volledige lengte van het shirt. Dankzij de siliconen band blijft het Lucia shirt steeds mooi op z’n plaats zitten. Sara combineert het shirt met een Calobra Umbra fietsbroek (74,95 euro). Het zeem van deze broek heeft een anatomische pasvorm dewelke een betere bescherming biedt voor de hele rotatiezone van het bekken. Onder de bovenste laag werd een schuim met hoge densiteit aangebracht, waardoor de Umbra erg geschikt is om langere afstanden te fietsen.

Michiel vult zijn garderobe met het Paulo shirt, dat zowel in zwart als rood verkrijgbaar is voor 59,95 euro. Het shirt beschikt net zoals dat van Sara over alle eigenschappen die je als fietser nodig hebt. Met drie grote achterzakken om voldoende proviand mee te nemen tijdens langere ritten. Ook de Eclipse bibshorts (74,95 euro) voldoen aan al Michiels vereisten. Comfortabele, ademende bretels in mesh en een 45 mm brede gripper die de broekspijpen op hun plaats houdt zonder te gaan knellen.